Стандартни визитни картички

Стандартни визитни картички

За повечето хора размяната на визитки се е превърнала в неделима част от социалният ритуал в процеса на създаване на котакти и възможности. За много други визитната картичка е също и продължение и проекция на собственият характер и начин на мислене, както и средство за впечатляване на новосъздадени контакти.

С подходящият дизайн Вашата бизнес визитка може да остави следа в съзнанието на много хора. Визитните картички съдържат вашата контактна иформация или информация за извършваните от Вас услуги или за Вашият бизнес. Те могат да бъдат използвани и от зъболекари, цветарски магазини, хотели, ресторанти и заведения и много други. Не е нужно да се занимавате с бизнес за да имате визитна картичка.

Некомерсиалната употреба на визитки включва упоменателни визитки, визитки за социални и обществени кампании, дори и политически слогани и много други. Освен това винаги може да се използва задната страна на визитката за напомняне за уговорки или просто за кратка бележка, насрочване на следващо посещение при зъболекар или сервизна поддръжка на Вашият компютър, разбира се ако визитките са напечатани едностранно или е оставено нужното пространство за това на гърба.

Опции


* размер:
* цветност:
* хартия:
* заобляне:
* количество:
не е прикачен файл.
22.40 лв. цената е с включен ДДС
Броя:
Моля Изпрати Запитване

Визуализация на готови продукти.

Описание на опциите за хартия.

 

Стандартни визитни картички Стандартни визитни картички Стандартни визитни картички